Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen tulevan kauden kokoonpano selvillä

Veikkausvinkit

 

Kooveen tulevan kauden kokoonpano selvillä


Kooveen miesten edustuksen kokoonpano on nyt valmis kautta 2011-2012 ajatellen. Muutamaa pelaajaa testaillaan, mutta pääasiallinen runko on nyt valmis. Ensi kauden joukkue tulee olemaan nuori ja liikkuva joukkue, joka pelaa aktiivista salibandya. Tämän tekeekin Kooveesta erityisen mielenkiintoisen joukkueen ensi kaudelle.

Maalivahtiosastolla koettiin kohtuullisen kova menetys, kun Pekka Nieminen siirtyi paikallisvastustaja Classiciin. Olli Tuomarla ottaa siis ensi kertaa ykkösvahdin paikan ja häneltä voidaan odottaa hyviä otteita ensi kautta ajatellen. Nuorten maailmanmestari Joni Järviö toimii hyvänä kakkosvahtina ja ehdottomana tulevaisuuden lupauksena maalin suulle.
Puolustuksessa uusia varmoja tulijoita ovat Kimmo Kontiainen (Classic) sekä Mikko Stenfors(FBT Pori). Sami Ärlig on vielä try-outilla omista junioreista. Nämä pelaajat paikkaavat Classiciin siirtynyttä Janne Lammista, Sveitsiin lähtenyttä Kara Tilheä sekä toistaiseksi uransa lopettanutta Lasse Turusta.
Hyökkäyksestä lähti aimo annos kokemusta ja tulivoimaakin, mutta tilalle tuli joukko potentiaalisia ja kuitenkin kohtuullisen kokeneita liigapelureita. Muualta tulleista Josban Aapo Mutanen on joukkueelle ennestään tuttu. Lahjakas ja vikkeläkinttuinen Eemeli Salin ongittiin Porista, Niko Solkio Ac Hakista(try-out) Ja Lassi Ylisiurunen Classicista. Ehkä kaikkein kovin kaappaus oli kuitenkin Jyväskylän Happeesta hankittu Paul Kotilainen, joka on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo useamman vuoden huippusalibandya. Junioreista nostettuja pelaajia ovat Mikko Immonen, Eero Myllykangas ja vielä try-outilla oleva Ville Salomäki. Hyökkäysvoimasta poistui pelaajia kokeneimmasta päästä, kun Veli-Matti Luukko siirtyi Classiciin ja Ville Matikaisen kohtalosta ei ole vielä varmaa tietoa.

Päävalmentaja Riihimäellä selkeät sävelet

Kun miesten edustusjoukkueen päävalmentajalta Arto Riihimäeltä kysyy, että onko hän tyytyväinen tulevan kauden joukkueeseen, hän vastaa yksiselitteisesti:
-Olen todella tyytyväinen. Juuri ne pelaajat saatiin, jotka haluttiinkin. Pelitapa tulee olemaan aktiivinen ja sen vuoksi pelaajat ovat juuri sen tyyppisiä.
Vaikuttaisi siis siltä, että nuorennusleikkausta on suunniteltu kohtuullisen aikaisin tulevaa kautta ajatellen. Onhan Kooveella toki vielä konkareitakin kuten Lasse Salminen, Lauri Hannelius, Valtteri Sainio ja Vesa Wettervik. Lisäksi nuoresta kaartista voidaan tulevaa kautta ajatellen nostaa esille jo aiemmin vahvasti esiintyneet Nico Andersson, Tapio Kinnunen, Miro Lehtinen ja Aki Hietanen. Eli joukkueessa tehdyissä muutoksissa oli siis kysymys tietoisesta pelitavan muutoksesta:
- Kyllä vain. Nämä ensi kauden pelaajat pystyvät kaikki liikkumaan juuri haluamallamme tavalla ja näin ollen meidän pelitapamme vastaa aika hyvin tämänpäiväistä trendiä. Vaikka kokemusta menetettiin, niin tilalle tuli myös pelaajia, jotka ovat valmiita kantamaan vastuuta kentällä, vastasi tyytyväisen kuuloinen Riihimäki.

Joukkueen ensimmäinen todellinen puntari tulee olemaan jo 11-14.8.   pelattava Czech Open, josta tulee vielä erillistä tietoa tällä viikolla.
Joukkueen kokoonpano(aiempi seura suluissa):
Maalivahdit:
Olli Tuomarla
Joni Järviö

Puolustajat:
Vesa Wettervik
Tapio Kinnunen
Nico Andersson
Kimmo Kontiainen (Classic)
Mikko Stenfors (FBT Pori)
Valtteri Sainio
Lauri Hannelius
Sami Ärlig (A-jun. try-out)
Petri Melonen (A-jun.)

Hyökkääjät:
Aki Hietanen
Miro Lehtinen
Lasse Salminen
Aapo Mutanen (Josba)
Eemeli Salin (FBT Pori)
Henri Mäenpää
Jussi Luoma
Marko Lahtinen
Tomas Sladky
Paul Kotilainen (Happee)
Niko Solkio (Ac Haki try-out)
Eero Myllykangas(a-jun)
Mikko Immonen (a-jun)
Ville Salomäki (a-jun try-out)

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Arto Riihimäki

29.5.1974
Tiedot

Vesa Wettervik

12.10.1979
Tiedot


TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää