Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV haki pakkopisteet Porista

Veikkausvinkit

 

TPV haki pakkopisteet Porista


TPV haki tärkeät pisteet Porista. Voitto Musan Salamasta tuli ansaitusti mutta niukasti Juuso Tuovisen maalilla.

Otteluun Poriin MuSan Salamaa vastaan lähdettiin pakkovoitto mielessä, vaikka molemmat valmentajat olivat sivussa. Pestiä hoiti edellisen ottelun tapaan loukkaantuneiden kirjoilla oleva Jarkko Vesapuisto.

Ottelu alku lupaili hyvää jo ensiminuuteilla, kun Sergei Korsunov irtosi vasemmalta ja ajoi sisään. MuSa toppari rikkoi, mutta pilkkua ei vihelletty.

TPV ei jääty murehtimaan, vaikka peli tasaantui. MuSan uhka tuli Piracaian antamista erikoistilanteista.

Puolen tunnin jälkeen paine saatiin jälleen MuSan maalia vartioineen Michal Slawutan eteen. Ottelun ainoaksi jäänyt maali nähtiin 37. minuutilla. Pallo ajautui Sergei Korsunoville, joka laittoi komealla syötöllä Juuso Tuovisen laidasta juoksuun. Pallo haltuun, kavennus keskelle ja kova ja matala veto, jonka MuSa-peluri ohjasi epäonnisesti maaliin. Ohjaus oli niin ohut, että tuomari merkitsi maalin Tuoviselle.

MuSa jaksoi pysyä vauhdissa mukana toisen puolikkaan alun. Noin tunnin jälkeen TPV:n jauhaminen tuotti lopulta tulosta ja MuSan vauhti alkoi selvästi puutua.

Naapurilta vauhdin vähetessä hyökkäyksiä alkoi syntyä tiuhaan tahtiin. Kulmia tuli toisella puolikkaalla yhdeksän, joista kaksi oli todella vaarallisia. Ensimmäisessä Arto Lindbergin hirmuinen pommi painui vain hiukan ohi Korsunovin kulman jälkeen.

Toinen tilanne tuli vain hetki edellisestä. Jälkitilanteesta  pallo ajautui noin 20 metriin, josta Korsunov pääsi tykittämään. Slawuta torjui vaivoin pallon yli.

Seuraava maalitilanne tuli entistä seuraansa vastaan pelanneelle Sami Kriikkulalle. Tuovisen keskitys löysi Kriikkulan vapaana maalin edestä. Hyvä puskuyritys painui kuitenkin vasemmalta hiukan yli ja ohi.

Peli päättyi siis vieraiden 1-0 -voittoon. Ottelusta ei tyylipisteitä haettu, vaan voitto oli ainoa tavoite. Ottelussa parasta antia maalitilanteiden lisäksi oli Juuso Ollikaisen panos, tästä myös Veikkauspörssin kolme pistettä osoituksena.

Nyt TPV rauhoittuu pieneen lomaan ja palailee harjoituksiin maanantaina 27.6. Seuraava ottelu on keskiviikkona 29.6 Tammelassa kun vastustajaksi saapuu TuTo Turusta.

TPV:n tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Pallo-Veikot - logo

TPV - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIlveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilveksessä liikehdintää molempiin suuntiin

Ilves on purkanut pelaajasopimuksen laitapuolustaja Tuomas Rannankarin kanssa. Päätös on tehty yhteisymmärryksessä Rannankarin kanssa. Uusia hankintoja kartoitetaan ja tämän viikon ajan seura testaa hyökkääjä Samuel Afumia.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Johannes Luukkanen jatkaa Ilveksessä

Johannes Luukkanen jatkaa Ilveksessä

19-vuotias maalivahti Johannes Luukkanen jatkaa Ilveksessä myös kaudella 2019.

Lue lisää
Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

Brasilialainen Jair Tavares da Silva liittyy Ilveksen vahvuuteen kaksivuotisella sopimuksella. Aiemmin AC Oulua edustanut pallotaituri valittiin päättyneellä kaudella Ykkösen parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.

Lue lisää
TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää