Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen naiset voittivat keskiviikkona

 
Kooveen naiset voittivat keskiviikkona

Lauantain ratkaisupelin alkamisaika muuttuu

Naisten edustus voitti keskiviikkoillan karsintaottelussa Papasin niukasti lukemin 3-2 (1-0, 1-0, 1-2) ja johtaa liigakarsintasarjaa nyt otteluvoitoin 2-0. Näin ollen liigapaikka on katkolla ensimmäistä kertaa lauantain kotiottelussa Kaukajärvellä. Lauantain ratkaisupelin alkamisaika tulee ilmeisesti aikaistumaan hallivaraukseen liittyvän väärinkäsityksen vuoksi. Uudesta ajasta neuvotellaan tämän päivän aikana joukkueiden, halliyrittäjän, tuomareiden ja sarjajärjestäjän kesken.

Keskiviikon ottelu oli naisten edustukselle odottamattoman vaikea. Taitoero oli kentällä edelleen nähtävissä, mutta joukkue pelasi kotikentälläänkin ilmeisen hermostuneesti. Hermostuneisuutta lisäsi entisestään se, että lukuisat vaaralliset maalipaikat eivät tahtoneet millään tuottaa tulosta. Papasin Kati Kinnuselle laskettiin avauserässä 12 ja toisessa erässä 15 torjuntaa, joten valinta joukkueen parhaaksi pelaajaksi oli oikea. Kolmas erä oli tasainen sekä torjuntojen että kenttätapahtumien valossa. Kooveen parhaaksi löydettiin Kinnusen kaksi kertaa ohittanut Reetta Käpylä.

Hermostuneisuuden lisäksi Kooveeta vaivasivat maskipelaajien puuttuminen vastustajan maalilta sekä edelliseen otteluun verrattuna avauspelin vaikeutuminen.
- Olimme huolimattomia pallollisessa pelissä. Avauspelistä oli nopeus poissa, ja sitä kautta vastustajan kova karvi pääsi oikeuksiinsa. Tärkeintä on kuitenkin voitto. Toivottavasti saamme lauantaina taas oman pelin uomiinsa, päävalmentaja Jani Perkonmäki ripittää.

Papas pystyi edelleen parantamaan hyökkäyspeliään, joskin osittain Kooveen virheiden suosiollisella avustuksella. Lauantaina liigapaikka on ensimmäistä kertaa katkolla. Kooveelle ottelusarjan voitto on yhden pelin päässä, kun taas kajaanilaisten selviytyminen liigaan on todella kivisen tien takana.
- Viimeistään nyt kaikille kävi varmasti selväksi, kuinka vaikea vastustaja Papas on, kun pelataan liigajoukkueelle henkisesti vaikeata karsintasarjaa. Olemme kuitenkin taistelleet esimerkillisesti, ja sitä kautta se tarvittava viimeinenkin voitto tulee, Perkonmäki uskoo.

Yleisömäärässä Tampere jäi pahasti alakynteen, sillä karsintaottelu Papasia vastaan houkutteli paikalle vain satakunta katsojaa.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää