Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koe naisten ratkaisupelit keskiviikkona ja lauantaina

 
Koe naisten ratkaisupelit keskiviikkona ja lauantaina

Pelataanko naisten liigaa ensi kaudella Kaukajärvellä vai Kajaanissa? Papas haastaa Kooveen naiset taistelemaan liigapaikastaan Kaukajärven matolla keskiviikon ja lauantain liigakarsintaotteluissa alkaen kello 18.30. Mikäs siinä, Koovee ottaa haasteen vastaan kovalla asenteella ja haastaa edelleen Tampereen salibandykansan näyttämään voimansa katsomossa. Asetelmat ovat selvät, mutta karsintaottelut eivät ole mitään läpihuutojuttuja. Sunnuntaina Kajaanissa Papas pystyi pistämään kampoihin karvaamalla ja hyökkäämällä, mutta naisten edustus korjasi ensimmäisen osavoiton kahdeksalla komealla maalilla. Kooveen kevään ratkaisupelit pelataan nyt!

Kooveen ja Papasin liigakarsinta käynnistyi Kajaanista, vaikka Kooveella onkin ottelusarjassa kotietu. Toisaalta nyt vierasottelu on onnellisesti takana, ja Kooveella on plakkarissa ensimmäinen kiinnitys liigapaikan säilyttämiseen Tampereella. Seuraavat kaksi ottelua pelataan Kaukajärven matolla. Kooveessa on taatusti kova halu katkaista ottelusarja kolmanteen voittoon jo lauantaina. Se edellyttää luonnollisesti voittoa myös keskiviikkoillan tärkeässä kotiottelussa. Jos tämä ei onnistu, taistelu jatkuu Kajaanihallin parketilla sunnuntaina.

- Keskiviikko on iso peli meille. Vieraspeliin verrattuna meidän pitää saada lisää pallollista malttia. Nöyryys kentän molemmissa päissä on kaiken a ja o. Pitää ottaa huomioon myös vastustajan vahva kääntöpeli, jotta se saadaan ajoissa hidastettua, Kooveen päävalmentaja Jani Perkonmäki vaatii.

Piia Niemi:
Ei liikaa sokeria, tarkkana on oltava

Piia Niemi ansaitsee sulan hattuun yhden tilaston ykköstilasta. Hän oli nimittäin Kooveen naisten runkosarjan plusmiinustilaston ykkönen. Myös Kajaanissa peli kulki ja yhteisteistyö ketjukavereiden kanssa toimi. Ensimmäisessä osaottelussa Niemi olisi kaivannut joukkueelta parempaa merkkauspeliä sekä tiiviimpää peliä niin puolustuksessa kuin karvauksessakin.
- Hyvä makuhan tuosta jäi, mutta ei liian sokerinen kuitenkaan. Hyvää oli muun muassa yllättävästi jostain kätköistä löytynyt maalintekotehokkuus ja hyvä tsemppi tiiviillä porukalla. Pelattiin hyvin loppuun asti, kun saatiin vastustajan hyvä kirivaihde ja samalla ehkä selkärankakin rikki kuittaamalla nopeasti ja pariin otteeseen heidän hieno kolmas maalinsa.

Niemi varoittaa kuitenkin vastustajan vaarallisuudesta, sillä Papasilla oli sunnuntaina hyviä nopeita pystysyöttöjä ja muutenkin nopeita lähtöjä hyökkäyksiin. Keskiviikkona nuo hyökkäykset on eliminoitava tarkemmin kuin Kajaanissa. Myös henkimaailman asioilla on merkityksensä. Tunnelma joukkueessa on hyvä ja yhteishenki ensimmäisessä karsintaottelussa mainio ja kannustava.
- Tietenkään karsinnat eivät ole henkisesti mitään helppoja eivätkä mikään toivottu kauden päätös, mutta otetaan tämä kunniakkaasti hoidettavana pleijarisarjana. Pää on pidettävä yhtä aikaa kylmänä sekä rennon letkeänä, eli nautitaan kauden viimeisistä peleistä! Sitä kautta tulee onnistumisia varmasti.

Ei enää Kajaaniin - kotiyleisö mukaan kisaan!

Kotiedun merkitys korostuu pitkän etäisyyden, pelialustan ja kentän koon vuoksi. Sarjajärjestäjän arkipäivälle asettelema ottelu saattaa myös aiheuttaa omat hankaluutensa vastustajan pelaajille. Kajaanihallin 185-päiselle kotiyleisölle Piia Niemi antaa täyden tunnustuksen ja heittää samalla tiukan haasteen Tampereen salibandyväelle:
- Tokihan meidän yleisö tulee päihittämään heidät ilman muuta... Meidän päihitettäväksi jää sitten itse joukkue. Vahva visiomme ja tavoitteemme on, että toista kertaa emme enää Kajaaniin aio matkustaa. Vaikka vieraissa peli kulki ja bussissa oli tunnelmaa, niin siitä lähdetään, että kausi päätetään kahteen kotivoittoon. Tervetuloa todistamaan ja kannustamaan!

Kooveella on vaivana pieniä kolhuja, ja muutaman pelaajan pelikunto on siksi vielä kysymysmerkki. Kotijoukkue lähtee silti tämän viikon otteluihin sunnuntaita selvästi laajemmalla kokoonpanolla. Kainuuseen matkasi vain 12 kenttäpelaajaa. Rosteria verotti muun muassa B-tyttöjen SM-karsinta, sillä valmennusjohto päätti jättää osan junioreista pelaamaan tyttöjen ratkaisupelejä. Tyttöjen sarjanousua jännitettiin ja juhlittiin myös edustuksen bussissa.

Liigakarsintaa:
N1 - Papas

keskiviikkona ja lauantaina kello 18.30
Spiral-halli (Juvankatu 16, Kaukajärvi)

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää