Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Leka nurin - Tihiselle 6000. piste

Leka nurin - Tihiselle 6000. piste

 

Rantaperkiön Isku kaatoi kuopiolaisen Leka Volleyn 3-1 (25-17, 19-25, 25-21, 25-18) sunnuntaina lentopallon Mestaruusliigan ottelussa ja otti viikonlopun toisen kolmen pisteen voittonsa kotisalissaan Pyynikillä.

Iskun kapteeni Tuomas Tihinen teki ottelussa historiallisen 6000. pisteensä pääsarjatasolla. Tihinen on pelannut pääsarjatasolla Suomessa ainoastaan Iskussa, joten kaikki pisteetkin ovat tulleet tamperelaisjoukkueen paidassa.

Tihinen teki ottelussa pisteitä 22/+13, otti neljä torjuntaa ja syötti yhden ässä. Seura kiitti Tihistä muistolahjalla 6000. pisteestä ottelun jälkeen.

− Arvostan erityisesti sitä, että olen tehnyt kaikki pisteet yhden seuran  paidassa. Tästä juhlapelistä jäi hyvät fiilikset, eilisen jälkeen oli hyvä tunne lähteä peliin. Tämä oli hieno viikonloppu, kun otimme kuusi pistettä. Olemme pelanneet hyvällä ilmeellä, mutta voittaminen on aina erityisen hienoa, Tuomas Tihinen sanoi.

Isku onnistui säilyttämään lauantaisen Tiikerit-voiton hyvän ilmeen, ja pelasi vahvasti alusta asti. Heikko hetki tuli toisen erän alkuun, kun Leka karkasi 8-1 -johtoon, mutta Isku nousi siitä nopeasti takaisin peliin.

− Hävisimme paremmalle joukkueelle kuin eilen, vaikka pelasimme silloin VaLePaa vastaan. Isku pelasi energisemmin, uhrautuvammin ja joukkueella oli vahva tahtotila. Emme mekään olleet huonoja, mutta hävisimme vain paremmalle joukkueelle. Isku pelaa ihan eri tasolla kuin silloin, kun kävivät Kuopiossa, koska meidänkin pelimme on parantunut siitä, Lekan valmentaja Lauri Hakala myönsi.

Ensimmäistä kauttaan Mestaruusliigassa valmentava Hakala pelasi aikoinaan myös Iskussa.

−  Olisi vaikea kuvitella Iskua ilman Tihistä, enkä tiedä yhtään lentopalloihmistä, joka olisi tästä eri mieltä. Isku henkilöityy vahvasti Tihiseen. Tihinen on ollut kova peluri aina, ihan alusta asti, Hakala totesi Tihisestä.

Voitto oli Iskulle kolmas perättäinen liigavoitto, ja viides perättäinen ottelu, josta Isku on ottanut vähintään yhden pisteen. Viimeksi Isku jäi ilman pisteitä yli kuukausi sitten, kun VaLePa jätti tamperelaiset kokonaan ilman erävoittoa kotisalissaan.

− Olimme erittäin hienosti kiinni siinä, miten Leka pelaa. Osoituksena siitä on 20 torjuntaa. Arvelen, että olimme kiinni 40-50 hyökkäyksessä, sillä eiväthän hyökkääjät halua lyödä torjuntaan. Toinen tärkeä asia oli Aleksi Mutkan vastaanotto. Vastustajan taktiikka oli varmasti välttää syöttämästä Mutkalle, mutta 16 vastaanottoa kertoo siitä, että hän otti niin isoa tonttia, että sitä oli vaikea välttää. Puolustuksia tuli vielä enemmän. Myös Samuli Kaislasalo parantaa peli peliltä, ja tänään peli näytti ajoittain ihan aikuisen hakkurin toiminnalta, Iskun valmentaja Jussi Heino kehui.

Myös Jussi Heino antoi tunnustusta Tuomas Tihiselle.

− Tihinen on kentällä henkinen johtaja. Kun muuten on nuori porukka, siellä pitää olla vähintään yksi, joka pitää sitä kasassa. Tumppi on tällä kaudella vielä paremmin kuin koskaan aikaisemmin ottanut sitä roolia. Totta kai pelillinen rooli on todella hieno, mutta siihen lisäksi vielä taustatyö, jota hän tekee nuorten pelureiden hyväksi, niin siitä on monen pelurin hyvä ottaa mallia, Heino toi esiin.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Tuomas Tihinen ja Lekan keskitorjuja Jukka Lehtonen (7/+5).

− Kotijoukkue oli tänään todella hyvä. Iskun puolustus ja torjunta oli kovaa. Isku sai todella hyvän alun puolustamalla ja kovilla jatkohyökkäyksillä. Kunnia sille joukkueelle, jolle se kuuluu. Tämä oli meiltä parempi peli kuin eilen, ilme oli hyvännäköinen ja joka jätkä yritti. Huolimattomuusvirheitä tuli sinne tänne, Lehtonen arvioi ottelua.

Isku nousi sarjataulukossa yhdeksänneksi eli viikonlopun aikana taakse jäivät sekä Riento että Lakkapää. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kolme ottelua tamperelaisia enemmän. Kahdeksantena, viisi pistettä Iskua edellä sarjassa on KoVe, joka on pelannut peräti neljä ottelua enemmän.

Seuraavaksi Isku kohtaa vierasottelussa Joensuussa Riennon lauantaina 20.12. klo 16.00. Tämän vuoden puolella on luvassa lisäksi vielä kaksi kotipeliä, kun heti joulun jälkeen Pyynikille saapuu ensin Pielaveden Sampo lauantaina 27.12. ja sitten LiigaSärkät sunnuntaina 28.12.

Iskun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää