Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku oli vähällä sekoittaa sarjajohtajan pelin

 

Isku oli vähällä sekoittaa sarjajohtajan pelin


Rantaperkiön Isku oli vähällä saada sarjajohtaja Vammalan Lentopallon pelin tyystin sekaisin Mestaruusliigan runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan Pyynikillä. Lopulta vieraat pääsivät kuitenkin takaisin rytmiin ja ottivat voiton erin 1-3 (14-25, 26-28, 25-22, 18-25).

- Alku oli ihan katastrofi, ja oikeastaan koko ensimmäinen erä. Se luisti käsistä ihan totaalisesti huonon alun jälkeen, harmitteli Iskun valmentaja Jussi Heino.

Toisessa erässä Isku onnistui sekoittamaan vastustajan pelin syötöllään ja iski peräti kuusi ässää. Isku johti erää parhaimmillaan kahdeksalla pisteellä (16-8), mutta hävisi lopulta omiin virheisiinsä.

- Kunnari pelasi huikeasti toisen erän lopun, mutta muuten se oli kyllä meidän ryhmä, joka hävisi erän. Annoimme 13 pistettä vastustajille omilla virheillä, ja siinä saisi olla aika paljon parempi, jos niillä virhemäärillä aikoisi voittaa. Me olimme parempia, mutta emme ihan niin paljon. Pitkällä tauolla oli aika hiljaista väkeä kopissa, eikä siinä ollut kuin kaksi vaihtoehtoa: hävitä suoraan kymmenessä minuutissa tai sitten voittaa seuraava erä. Olen tyytyväinen, että se meni näin, Heino sanoi.

Neljännessä erässä VaLePa otti kuitenkin pelin takaisin hallintaansa, eikä jättänyt Iskulle enää paljon mahdollisuuksia.

- Toisessa erässä vastustajalla oli hyvä syöttö ja meiltä hävisi rytmi pelistä täysin. Vasta neljännen erän alussa pääsimme rytmiin takaisin. Keskittyminen katosi myös. Vaikka voittaa yhden erän, täytyy muistaa, että toinen erä on yleensä paljon vaikeampi, VaLePan valmentaja Ugis Krastins totesi.

Iskun parhaat pistemiehet olivat tuttuun tapaan Tuomas Tihinen (18/+6) ja Markus Kauppinen (17/+2). Joukkueen parhaana pelaajana palkittiin passari Chris Austin (6/+5). Isku teki ottelussa yhteensä 10 ässää, joista Austin syötti kolme.

Vammalan Lentopallon tehokkain oli ottelun parhaana pelaajana palkittu Olli Kunnari (27/+22).

- VaLePa päivysti keskitorjujia, joten me saimme hyödynnettyä kuutospaikan hyökkäystä. Täytyy ottaa oppia tästä ja hakea voitot vieraskentältä. Henkisellä puolella täytyy kehittyä edelleen. VaLePa on hyvä joukkue, mutta ei mikään ihmeellinen. Meillä oli reilusti tilaisuuksia tässä ottelussa, passari Chris Austin arvioi.

Isku pelasi keskiviikkona viimeisen kotiottelunsa runkosarjassa, mutta jäljellä on vielä kolme vierasottelua. Mikäli sarjassa viimeisenä oleva Isku mielii välttää liigakarsinnat, sen on ohitettava kuusi pistettä edellään oleva Korson Veto.

Isku kohtaa viimeisissä runkosarjaotteluissa Saimaa Volleyn (7.3.), Team Lakkapään (15.3.) ja Oulun Ettan (16.3.).

Iskun tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle




Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää