Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Savolaisia juonia Pyynikillä

 

Savolaisia juonia Pyynikillä


Tampereen Isku-Volley saa vuoden viimeiseksi vieraakseen lentopallon Mestaruusliigassa Pielaveden Sammon lauantaina 29.12. klo 17.00 Pyynikin palloiluhallissa.

Ottelu on erityinen varsinkin Isku-Volleyn passarille Matti Mustoselle, sillä vuoden loppu toi mukanaan uutta vastuuta. Aiempi ykköspassari Steven Kehoe lähti etsimään uusia haasteita muualta Euroopasta ja Mustonen otti hoitaakseen vaativan ykköspassarin tontin.

- Ei hirvitä. On mukava päästä pelaamaan, sitä vartenhan tässä treenataan. Tilaisuus täytyy käyttää hyväkseen, kun sellaisen saa, Mustonen kertoo.

Paitsi että Mustonen pääsee lauantain ottelussa uuteen rooliin, ylimääräisen lisän tulevaan otteluun tuo myös vastustaja. Savosta lähtöisin oleva Mustonen on pelannut aiemmin Pielaveden Sammossa, Aki Riihimäen kakkospassarina.

- Pientä lisälatausta tulee Sammosta vastustajana. On kiva nähdä vanhoja pelikavereita. Riihimäen Akin kanssakin ehdin treenata pari vuotta, joten toivottavasti sieltä on jotain tarttunut mukaan, Mustonen sanoo.

Toivottavasti Mustosella on Riihimäen juonet vielä muistissa, sillä Sampo on kova vastus. Pielaveteläisjoukkue on voittanut 11 pelaamastaan 16 ottelusta. Lisäksi Sampo selvitti tiensä loppiaisviikonloppuna pelattavaan Suomen Cupin finaaliin. Välierissä kaatui sarjajohtaja Team Lakkapää. Sammon vastuunkantajina ovat kokeneet miehet, passari Aki Riihimäki, libero Timo Tolvanen ja kolmatta kauttaan Sammossa pelaava Luis Salgado.

Isku-Volleyn syksy on ollut nousujohteinen. Kuudesta viimeisestä ottelusta on tullut neljä voittoa. Sarjassa tamperelaiset ovat yhdeksäntenä, tavoittelemassa pääsyä kahdeksan parhaan joukkoon ja pudotuspeleihin. Uusi ykköspassari ei usko joukkueen pelityylin suuremmin muuttuvan, vaikka jotain uutta Mustonenkin tuo kentälle.

- Minulla on räväkämpi pelityyli ja aion tuoda enemmän ääntä kentälle. Toivottavasti ihmiset tulevat kinkunsulatteluiltaan saliin katsomaan, Mustonen toivoo.

Toisena passarina Sampo-pelissä on Akaa-Volleyn nuori, lupaava passari Eetu Rantanen (s. 1995). Tamperelaisten lisäksi siis myös akaalaisten kannattaa tulla katsomaan, kuinka uudet vastuunkantajat pyörittävät peliä Pyynikillä!

Iskun tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää