Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen lauantain kotipeli kauden kiinnostavimpia - sunnuntai netissä

 

Kooveen lauantain kotipeli kauden kiinnostavimpia - sunnuntai netissä


Naisten lauantai-iltapäivän kotiottelu Kaukajärvellä on etukäteen ajateltuna yksi runkosarjan kohokohdista. Se on sarjan keskikaartin vääntö, jossa kumpikaan ei taatusti anna tuumaakaan periksi. Perinteikäs Erä III on tällä hetkellä pisteen Kooveeta jäljessä, mutta perjantaina joukkue saalistaa vielä pisteitä Lappeenrannassa. Sunnuntaiksi Kooveen naiset matkaavat Ouluun. Haasteellisen OLS-pelin kommentointia voi seurata netissä.

Erä III:n perjantain peli Lappeenrannassa tasoittaa ottelumäärät Kooveen kanssa. Pisteissä joukkueet ovat kuitenkin tuloksesta riippumatta rinta rinnan, enintään yhden pisteen marginaalilla. Lauantain kuumassa kotiottelussa Kaukajärvellä ratkaistaan se, että kumpi lähtee joulutauolle etulyöntiasemasta. Erä III tulee joka tapauksessa otteluun valmiina, sillä sarjakakkonen NST pitää huolen alkuverryttelystä. Naisten edustus puolestaan haki pelituntumaa harjoittelemalla poikia vastaan keskiviikkona.

Tasaisuus vai tulivoima?

Erä III:ssa on tukku kokeneita ja tehokkaita pelureita, kuten Anna Ylikojola (4+6), Tuuli Huuskonen (8+4), Jonna Karonen (4+4) sekä juuri MM-hopeaa napannut puolustaja Anu Peltokangas (3+4). Pistepörssissä kooveelaiset jäävät näiden kärkinimien taakse. Toisaalta Kooveen 25 maalilla on tusina tekijää, joten joukkueen suurin vahvuus onkin ehkä pelaaminen joukkueena ja kovalla asenteella. Erä on tehnyt yhden maalin enemmän per peli, ja päästettyjen maalien määrä on molemmilla samaa luokkaa.

Kooveen surullisen kuuluisa loukkaantumissuma on yksi tekijä, joka haittaa menoa viikonloppuna. Outi Mikkola ja Ilona Huhtala ovat olleet poissa jo pitkään. Nyt hyvän syksyn pelannut Jetta Uotila on poissa pelistä, ja todennäköisesti myös Milla Vähälä ja Emma Rantanen ovat sivussa.

- Erä III on pelityyliltään sopinut meille, mutta nyt lähdetään liikkeelle selkeästi haastajan roolissa. Loukkaantumiset tietävät haasteita ketjujen rakenteluun. Pelin tärkein seikka on pallollinen peli, eli on uskallettava liikuttaa palloa ja malttaa rakentaa tilanteet huolella. Molemmat joukkueet pitävät mielellään palloa, joten mitään mieletöntä tempoa tuskin nähdään. Meidän on puolustettava uhrautuvasti, ettei vastustajan vaarallinen hyökkäyskalusto pääse fyysisyydellään rellestämään maalin edustalla, Kooveen päävalmentaja Jani Perkonmäki summaa.

Tosi trilleri
N1 - Erä III
Kaukajärvellä lauantaina kello 14.45

Talttuuko OLS:n pyörremyrsky?

Sunnuntaina haasteet eivät yhtään helpotu, sillä maajoukkuevalmentaja Karo Kuussaaren suojatit prässäävät päädystä päätyyn ja viimeistelevät armotta. Maaleja OLS on takonut liki tuplasti Kooveen verran. Koovee matkustaa Ouluun suoraan kotiottelusta ja yöpyy perillä. Hyvät yöunet on kuitenkin karistettava Cumulukseen hallille lähtiessä, jos pisteitä mielii metsästää. Pelin vaikeudesta pitävät huolen muun muassa maajoukkuehyökkääjät Kristiina Kauppila (8+7) ja Hanna-Mari Uimonen (10+5).

- Sunnuntaina on varauduttava täysin erilaiseen peliin. Pyörremyrsky nimeltä OLS prässää päädystä ja kääntää hyökkäyksensä todella nopeasti. Pallo liikkuu, ja maajoukkuevalmentaja Kuussaarelta voi odottaa mitä tahansa. Toivoa sopii, että maajoukkuepelurit ja valmentaja olisivat vielä väsyksissä reissun jäljiltä. Meidän on ilman muuta saatava kääntöpeli riittävän nopeaksi ja laadukkaaksi. Syntyvät paikat on käytettävä kovalla prosentilla, ja liiallista pallon perässä juoksemista on vältettävä. Pisteitä kuitenkin lähdetään hakemaan ja haastamaan kotijoukkue oikein kunnolla, Perkonmäki sanoo.

Sunnuntain ottelua voi seurata muuallakin kuin Oulussa, sillä ottelusta on luvassa Koovee Live -kommentointi. Kommentointiin on varattu kaksi vaihtoehtoista yhteisöpalvelualustaa. Perille löytää osoitteen www.tiny.cc/kooveelive kautta.

Kova koitos
OLS - N1
netissä sunnuntaina kello 17.00

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää