Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee lauantaina Josban vieraaksi

 

Koovee lauantaina Josban vieraaksi


Miesten edustusjoukkue suuntaa lauantaina sirkuksensa seuraavaksi Joensuuhun, jossa vastaan asettuu paikallisylpeys Josba. Kotijoukkue majailee tällä hetkellä sijalla 11, kun taasen vierasjoukkue on kivunnut liigassa jo viidennelle sijalle. Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen tällä kaudella ja silloin kotijoukkue Koovee otti vakuuttavan 9-4-voiton dominoivalla pelillä.

Kotijoukkuetta ovat kiusanneet kauden mittaan pitkäaikaikaisloukkaantumiset ja monia tärkeitä pelaajia on ollut poissa käytöstä tähän mennessä. Vieraita onkin sitten kiusoitellut flunssa-aalto ja saattaa verottaa lauantailtakin pelaajistoa. Joukkueiden lähtökohdat ovat ottelua ajatellen täysin erilaiset, koska vierasjoukkue Koovee on nousukunnossa ja Josba täysin vastakkaisessa vaakaliidossa.

Tärkeimmiksi pelaajiksi kotijoukkueelta voidaan nostaa ainakin joukkueen pistepörssiä johtava puolustaja Juhana Särkelä. Lisäksi puolustuksen Tomi Lautanen ja hyökkäyksen Jyri Perokorpi ovat joukkueelle tärkeitä pelimiehiä. Vierailla vakuuttavasti puolustuspäässä esiintyneet Eemeli Salin ja Tapio Kinnunen ovat jälleen isossa roolissa. Hyökkäyksessa kannattaa tarkkailla ykkösketjun lisäksi huippuvireeseen yltyneitä Lasse Salmista ja Miro Lehtistä. Kotijoukkuetta käskyttää Antti Ruokonen ja vierailla tätä roolia näyttelee Arto Riihimäki.

Valmentajat vastakkain:
Ruokonen vs. Riihimäki
Lähtökohdat otteluun?
Ruokonen:
- No sellaiset lähtökohdat, jotka voi olla joukkuetta vastaan, joka vei juuri tv-pelissä hallitsevaa mestaria mennen tullen.

Riihimäki:
-Viime viikolla tuli tosiaan kaksi voittoa. Tämä viikko alkanut vaisummin ja maanantaina oli treeneissä vaan 11 jätkää flunssa-aallon vuoksi. Alkuviikko meni tosiaan plörinäksi, mutta keskiviikkona oli taas jo 20 jätkää paikalla ja nyt saadaan kuitenkin parit kunnon treenit alle. Lähtökohdat siinä mielessä hyvät, että voimme kuitenkin saada kaikki pelille.

Poissaolot?
Ruokonen:
-Lopullinen kokoonpano selviää vasta lauantaiaamuna. Meillä on näitä pitkäaikaisesti loukkaantuneita, joita toivottaisiin pikku hiljaa takaisin.

Riihimäki:
-Ei mitään varmaa. Myöhemmin selvisi, että Aki Hietanen on Norjassa, eli poissa.

Arvio vastustajasta tähänastisten kokemusten perusteella?
Ruokonen:
-Mun mielestä joukkueena ihan kärkipäätä.Tulokset ovat sen osoittaneet, kuten voitto SSV:stä. Se mitä kohdattiin Tampereella oli vastuksena kovempi, kuin Erä jolle hävittiin ihan pystyyn. Mielestäni SPV:n jälkeen ollut pahin vastus tähän asti.

Riihimäki:
-Oltiin viimeksi kotona parempia. Ei tule olemaan nyt helppoa ja liigassa on nähty paljon yllätyksiäkin. Josba on nuori joukkue. On kokeneitakin, Tomi Lautanen on kova ja ollut poissa. Samoin kuin Tatu Eronen, joka on joukkueen vaarallisin kaveri. Nuori, liikkuva ja hyvin harjoitellut. Paljon liikettä, mutta ripaus kokemustakin löytyy.

Ottelun kulminaatiopisteet?
Ruokonen:
-Meillä ei ole ottelussa, kuin voitettavaa. Altavastaajana otteluun ja kamppaillaan loppuun asti.

Riihimäki:
-Hyvää liikkeeseen tulee olla valmiutta. Alusta asti pitää olla hereillä. Mennään siten ja katsotaan mitä tulee vastaan. Hyvää 60-minuuttista haetaan ja SSV:tä vastaan se oli jo lähellä.

Terveisiä vastustajalle?
Ruokonen:
-(pilke silmäkulmassa)Toivottavasti pienimuotoinen mahatauti iskee matkalla.

Riihimäki:
-Toivottavasti tuleva poliisi Lautanen tulee peleille. Olisi mukava nähdä miestä taas välillä.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää